10 kenmerken van EBoxMail.net

Eboxmail.net is een e-mailmarketingservice die kleine bedrijven helpt slagen in de digitale wereld. Dit artikel belicht 10 functies van Eboxmail.net om u te laten zien hoe het uw bedrijf kan helpen groeien en nieuwe klanten kan bereiken.

10 kenmerken van EBoxMail.net

10 kenmerken van EBoxMail.net

  1. Eboxmail heeft sjablonen waarmee u een professionele en boeiende e-mailcampagne kunt maken. U kunt ook de EBoxMail-editor gebruiken als u meer controle wilt over het ontwerp van uw bericht.
  2. U kunt e-mails in meerdere talen opstellen, wat perfect is voor bedrijven met klanten van over de hele wereld.
  3. De service kan worden geïntegreerd met de meeste grote e-mailproviders, waaronder Google-apps, Outlook en Yahoo.
  4. Met Eboxmail kunt u contacten toewijzen met tags die u helpen uw e-mails te ordenen zodat u ze later gemakkelijk kunt terugvinden. U kunt ook ongevraagde berichten taggen, zodat ze de inbox niet sneller vullen dan andere correspondentie.
  5. U krijgt dagelijks een voorbeeld van campagnerapporten om eventuele problemen met uw e-mailberichten te identificeren voordat u ze verzendt. Als u bijvoorbeeld een hoog bouncepercentage of afmeldpercentage heeft, is er mogelijk een probleem met de inhoud van uw e-mails en kunt u dit het beste oplossen voordat u meer e-mails verzendt.
  6. Als één campagne er niet in slaagt nieuwe klanten voor uw bedrijf te krijgen, heeft Eboxmail nog negen andere functies die nuttiger kunnen zijn voor uw bedrijf.
  7. Eboxmail biedt e-mailsjablonen zodat u een professioneel ogend bericht kunt maken zonder dat u zelf ontwerpwerk hoeft te doen.
  8. U krijgt ook toegang tot klanten- en prospectlijsten, wat vooral handig is als u een e-commerce winkel heeft of gewoon een nieuwe markt wilt bereiken.
  9. Eboxmail heeft ook integraties met veel CRM’s, waaronder Salesforce en Zoho.
  10. De service biedt een autoresponder, zodat u geautomatiseerde berichten kunt instellen die klanten zullen ontvangen als ze uw site bezoeken of contact met u opnemen via een telefoontje of e-mail.

Overzicht

Eboxmail.net is een cloud-e-mailserviceprovider die functies biedt zoals een onbeperkte mailbox, een limiet van 50 MB voor bestandsbijlagen en een aangepaste domeinnaam. EBoxMail biedt ook beveiliging met codering en geeft de mogelijkheid om een ​​gecodeerde map te hebben voor elke gebruikersaccount op hun server. Een andere interessante functie van dit bedrijf is het spamfilter waarmee gebruikers spam-e-mails in hun inbox kunnen blokkeren en voorkomen dat ze worden afgeleverd. Eboxmail.net heeft ook een ondernemingsplan voor grotere bedrijven dat meer nodig heeft dan de standaardfuncties van EBoxMail of andere bedrijven die zich toeleggen op e-maildiensten voor kleine bedrijven. De functies van het bedrijf zijn ontworpen met een mobiele app, met name iOS en Android, zodat gebruikers vanaf mobiele apparaten toegang hebben tot hun accounts. Het bedrijf biedt ook een gratis proefaccount voor diegenen die de service willen ervaren voordat ze zich verbinden. De website is gebruiksvriendelijk en handig, waardoor het een optie is die kleine bedrijven misschien de moeite waard vinden om te verkennen.

Plaats een reactie