8 kenmerken van Emailyou

Emailyou is een bedrijf dat gespecialiseerd is in e-mailmarketingoplossingen. Ze bieden klanten een gebruiksvriendelijke interface, krachtige functies en de expertise van hun team om hen te helpen hun groeidoelen te bereiken. In deze blogpost kijken we naar 8 functies van Emailyou en wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

8 kenmerken van Emailyou

8 kenmerken van Emailyou

  • Functie #1: Deskundige adviseurs: Emailyou biedt experts om u te adviseren over uw e-mailmarketinginitiatieven. Deze consultants helpen je met strategie, best practices en meer! Ze zijn op elk moment van de dag bereikbaar via een supportticket of chat. Dit is een geweldige manier voor kleine bedrijven die geen interne ontwerpers of marketeers hebben om een ​​sterke e-mailmarketingcampagne te ontwikkelen.
  • Functie #2: Aanpasbare ontwerpsjablonen: De aanpasbaarheid van Emailyou gaat verder dan alleen de interface en functies; het strekt zich ook uit in hun ontwerpen! U kunt uw eigen sjabloon aanpassen voor elke afzonderlijke e-mail die u met Emaillyyou verzendt, van lettertypen tot kleuren tot ontwerpelementen. Dit is een geweldige manier voor bedrijven met meerdere medewerkers die toegang nodig hebben tot het e-mailmarketingplatform, omdat ze elk hun eigen account kunnen aanpassen!
  • Functie #3: Onbeperkt aantal e-mails en segmenten: Emailyou biedt een onbeperkt aantal campagnes waarmee u een gepersonaliseerde ervaring kunt creëren voor maximaal 500.000 abonnees! Dit is een geweldige manier om specifieke doelgroepen voor uw bedrijf te targeten zonder de kosten van het inhuren van een intern team.
  • Functie #4: E-mailsjablonen: Emailyou biedt maatwerk voor e-mailsjablonen, niet alleen voor het ontwerp, maar ook voor inhoud en onderwerpregels. U kunt lettertypen, kleuren, afbeeldingen enz. wijzigen of uw eigen sjabloon helemaal opnieuw maken. Dit is een geweldige manier om tijd en geld te besparen op e-mails die consistent zijn met de branding van uw bedrijf!
  • Functie #5: E-mailplanning voor bulkverzending: Met deze functie kunt u toekomstige campagnes plannen, waardoor u tijd bespaart bij het maken van inhoud en het bewaken van de prestaties door de e-mailplanner dit voor u te laten doen.
  • Functie #6: E-mailtriggers: Emailyou biedt e-mailtriggers waarmee u regels kunt instellen zoals: “Als een klant een artikel koopt of zich in de afgelopen 30 dagen aanmeldt, stuur hem dan deze aanbieding” of een andere regel die relevant is voor uw bedrijf! Deze functie kan worden gebruikt met de functie voor bulkverzending om een ​​campagne te maken en deze vervolgens in te stellen om automatisch te verzenden!
  • Functie #7: Geautomatiseerde follow-ups met klanten: Met de geautomatiseerde e-mailopvolging van Emailyou kunt u e-mails plannen voor toekomstige datums – perfect voor diegenen die de automatisering willen, maar nog steeds tijd hebben om handmatig e-mails van klanten te verzenden. Ze kunnen ook worden gebruikt met de functie voor bulkverzending om een ​​campagne te maken en deze vervolgens zo in te stellen dat deze automatisch wordt verzonden!
  • Functie #8: E-mailplanning voor individuele berichten: Als u specifieke e-mails heeft die op bepaalde tijden of datums de deur uit moeten, is dit een geweldige manier om dit te doen zonder dat uw e-mailmarketingplatform het voor u hoeft te doen! U kunt specifieke campagnes opzetten en deze indien nodig plannen.

Overzicht

Emailyou is een gratis, gebruiksvriendelijke e-mailnieuwsbriefservice waarmee u uw e-mails kunt maken en verspreiden. E-mails worden vanaf onze servers verzonden, zodat ze altijd veilig zijn – we zullen nooit de inhoud van uw berichten zien.

Plaats een reactie